Antena 3 CNN Politică Raluca Turcan: Să dăm cuvântul poporului suveran!

Raluca Turcan: Să dăm cuvântul poporului suveran!

Raluca Turcan: Să dăm cuvântul poporului suveran!
Sursa foto: Foto: Facebook
13 Feb 2017   •   16:45

Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, subliniază importanța viitorului referendum, de ale cărui rezultate ar depinde viitoarea direcție a țării.

”Suntem într-un moment crucial.

Problema ridicată la referendum – continuarea luptei anticoruptie și integritatea funcției publice - este de cel mai acut interes național. De ea depinde, în bună măsură, direcția viitoare a României. Alternativele sunt două. Continuăm, alături de partenerii noștri occidentali, în libertate, egalitatea tuturor în fața legii, democrație și toleranță zero față de corupție, în special față de marea corupție. Sau acceptăm ca unii să fie deasupra legii, imuni la justiție, cu un stat controlat de grupuri de privilegiați și atunci ne vom duce, cu toții,la marginea lumii civilizate, spre valori caracteristice altor spatii geopolitice.

Tocmai de aceea poporul român este chemat să judece, să se pronunțe și să-și exprime voința. Întregul popor român cu drept de vot. Atât cei care au protestat în stradă cât și cei care nu au făcut-o. Toți românii, indiferent de optiunile politice. Iar voința lor, rezultată din votul dat la referendum, ne va fi suverană tuturor.

Să dăm, așadar, cuvântul poporului suveran !” scrie Raluca Turcan pe Facebook.

×
Subiecte în articol: referendum Raluca Turcan
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close