Antena 3 CNN Politică Ramona Ioana Bruynseels, reacție după audierea lui George Maior: Se dorește poate reactivarea mitului Liviu Dragnea

Ramona Ioana Bruynseels, reacție după audierea lui George Maior: Se dorește poate reactivarea mitului Liviu Dragnea

Ramona Ioana Bruynseels, reacție după audierea lui George Maior: Se dorește poate reactivarea mitului Liviu Dragnea
10 Sep 2019   •   17:32

Ramona Ioana Bruynseels a vorbit la Antena 3 despre audierea lui George Maior la DNA.


”Trebuie să recunoaștem, că orice cetățean atunci când îi este cerută prezența în fața organelor judiciare, trebuie să se prezinte. Acum , ce putem noi să înțelegem dincolo de aceste prezențe, pot fi diverse variante. 1. Se dorește poate reactivarea mitului Liviu Dragnea poate pentru a crea personaje de campanie pentru Klaus Iohannis, pentru că dânsul și-a ridicat punctele electorale dând încontinuu în Liviu Dragnea. Avea nevoie de Liviu Dragnea. Ne putem gândi la asta, ne putem gândi la o înțelegere între domnul Iohannis și partenerul nostru strategic. Nu mi-aș dori acest lucru pentru că astfel de suspiciuni nu ajută. Noi suntem într-o fază în care trebuie să aprofundăm întru totul parteneriatul nostru strategic. Să îl dezvoltăm și să îl fructificăm la maximum.
Referitor la prezența domnului Maior la DNA, la fel ne putem gândi: oare o fi o răzbunare? Mai precaut ar fi să așteptăm niște date și informații oficiale.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close