Antena 3 CNN Politică Ramona Mănescu: Vreau să gândesc pozitiv şi să îmi imaginez că nu o să dezamăgesc, dacă voi ajunge ministru

Ramona Mănescu: Vreau să gândesc pozitiv şi să îmi imaginez că nu o să dezamăgesc, dacă voi ajunge ministru

Ramona Mănescu: Vreau să gândesc pozitiv şi să îmi imaginez că nu o să dezamăgesc, dacă voi ajunge ministru
Sursa foto: Foto: Agerpres
25 Aug 2013   •   19:35
Ramona Mănescu, propunerea PNL pentru Ministerul Transporturilor, a explicat, în exclusivitate pentru Antena 3, că este un soldat disciplinat în PNL şi că îşi asumă tot ce urmează din acest moment mai departe. 
 
"Eu sunt un soldat disciplinat în rândurile PNL. Dacă am acceptat şi mi-am asumat acest lucru, sigur că îmi asum orice se va întâmpla, orice va veni după. Îmi asum chiar şi un refuz al domnului preşedinte Băsescu."
 
Întrebată ce o recomandă pentru acest post dar şi ce dezavantaje ar putea avea, europarlamentarul a arătat că are o experienţă la nivel european dar şi la nivel intern. 
 
"Decizia colegilor mei din Biroul Politic a fost influenţată şi de experienţa mea. Dar experienţa din PE şi nu numai, am reuşit să descifrez şi câteva din misterele zonei guvernamentale, dar am descifrat, spun eu, şi multe din necunoscutele zonei instituţiilor europene şi cred că acum pentru Ministerul Transporturilor, este un lucru foarte important dar şi pentru România, în general."
 
Totodată, Ramona Mănescu a arătat că preferă să fie optimistă şi să nu se gândească la posibile atacuri din partea cuiva, dacă va fi numită la Ministerul Transporturilor. 
 
"Nu vreau să fac astfel de eforturi de imaginaţie, vreau să gândesc pozitiv şi să îmi imaginez că, dacă voi ajunge ministru, nu o să dezamăgesc."
 
De asemenea, europarlamentarul liberal a arătat că nu poate identifica în acest moment posibile probleme sau temeri legate de această experinţă. 
 
"Eu nu pornesc de la ideea că ar fi oameni incompetenţi în jurul meu, îmi doresc să întâlnesc oameni competenţio cu care să lucrez bine, m-aş teme foarte tare de lucrurile pe care le-aş promite şi nu aş putea să le rezolv. În rest, nu mă tem de nimic. Atâta timp cât eşti corect, cât îţi respecţi principiile, nu cred că ai de ce să te temi. Sigur că atacuri vor veni din foarte multe părţi şi sunt conştientă de aceste lucruri. Îmi asum şi această parte dificilă a eventualei poziţii de ministru al Transporturilor însă, ce m-ar interesa pe mine foarte mult ar fi să reuşesc să deblocăm anumite proiecte, situaţia, să construim mai multe autostrăzi şi să îmbunătăţesc imaginea ministerului. Vreau întâi să văd, să înţeleg situaţia şi abia apoi să îmi formulez o părere."

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close