Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan: "În localităţile conduse de PNL curge lapte şi miere. În cele PSD, mai puţin"

Rareş Bogdan: "În localităţile conduse de PNL curge lapte şi miere. În cele PSD, mai puţin"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a evidențiat că localitățile din România conduse de liberali au mai multe rezultate bune decât cele conduse de PSD.

de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Apr 2024   •   18:14

Prezent la evenimentului de lansare a candidaților PNL din judeţul Buzău, prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a lăudat conducerea liberalilor. 

"La Buzău sunt administrații socialiste de 34 de ani, cu mic intermezzo a unuia care a plecat după ce a câștigat pe USL la PSD. În rest, lucrurile se văd din avion. Acolo unde sunt liberali conducerea județelor și unde liberalii conduc administrațiile locale, curge lapte și miere, vin investiții străine, vin bani europeni și vin mulți. Acolo unde sunt socialiști, situația e diferită, cu foarte mici excepții", a spus Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL.

Mai mult, acesta i-a îndemnat pe liberali să vorbească în campanie despre preşedintele PNL, Nicolae Ciucă subliniind că este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România.

”Va trebui să vorbiţi în fiecare casă, în fiecare loc, în fiecare piaţă, în fiecare târg, cafenea şi la fiecare ieşire publică despre domnul general Nicolae Ciucă, cu care aţi avut ocazia să convieţuiţi, să trăiţi, să fie consăteanul, cojudeţeanul dvs şi că îl cunoaşteţi foarte bine, să îi convingeţi pe buzoieni de ce este opţiunea cea mai bună pentru a conduce România în următorii 5 ani de zile. Şi sunt convins că o să o faceţi”, a mai spus Rareş Bogdan, potrivit digi24.ro.

Material susţinut de PNL

×
Parteneri
Marius Budăi anunță o nouă creștere a salariilor în România!
x close