Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan îi atrage atenţia şefului MAI: "O parte din autoritățile statului fac acțiuni absolut absurde. O să fac un apel care va crea Breaking News"

Rareș Bogdan îi atrage atenţia şefului MAI: "O parte din autoritățile statului fac acțiuni absolut absurde. O să fac un apel care va crea Breaking News"

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a spus duminică, în direct la Antena 3, că a asistat la nişte acţiuni ale Poliţiei pe care nu le consideră oportune, mai ales că am ieşit din starea de urgenţă, motiv pentru care îi atrage atenţia ministrului de Interne, Lucian Bode.

Rareș Bogdan îi atrage atenţia şefului MAI: "O parte din autoritățile statului fac acțiuni absolut absurde. O să fac un apel care va crea Breaking News"
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Mai 2021   •   08:35

"O să fac un apel care va crea probabil breaking news sau cu siguranță știri multiple în urma emisiunii", a început Rareş Bogdan, duminică, la Antena 3. 

În acest context, fostul jurnalist, acum lider al PNL, le cere reprezentanţilor din Poliţie prudenţă, pentru că "o parte din autorităţie statulului fac nişte acţiuni absolut absurde".

Mai exact, Rareş Bogdan cere să se termine cu descinderile din restaurante, unde "au năvălit" cei din Jandarmerie sau Poliție.

Rareş Bogdan: Duminică, în 4 localuri din nordul Bucureştiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție

"Bode și Despescu să le explice domnilor din Poliție. Vreau să-l rog pe prietenul meu, Lucian Bode, și pe prietenul meu, Bogdan Despescu, cei doi oameni care conduc Ministerul de Interne, să acționeze și să le explice domnilor de la Poliție că nu mai este stare de urgență, că companiile românești au trăit extrem de greu, mai ales cele din HoReCa. 

Astăzi (duminică - n.-r.), am fost cu familia într-un loc, am mai fost în trei locuri, pentru că am avut întâlniri, și m-am bucurat de această stare de libertate care s-a instituit la nivelul Bucureștiului, și, în fiecare din cele patru locuri din nordul Bucureștiului, au năvălit cei din Jandarmerie sau din Poliție", a declarat Rareș Bogdan.

Bogdan: Îi atrag atenția lui Bode, o parte din autoritățile statului fac acțiuni absolut absurde

"Îl rog pe Lucian Bode să... și-i atrag atenția în mod respectuos (...) că nu suntem stat autocratic, unde să călcăm în picioare firme și oameni care abia mai trăiesc de pe o zi pe alta, care au avut de suferit enorm în urma COVID și-n urma măsurilor restrictive. 

Ceea ce am văzut cu ochii mei astăzi mi-a arătat că, în continuare, o parte din autoritățile statului, un stat pe care acum îl reprezint și eu (fac acțiuni - n.r.) absolut absurde. 

Poți să o faci discret, ducându-te să verifici datele cu oameni în civil. Nu are de ce să vină Jandarmerie, cu oameni în uniformă, nu au de ce să vină șapte oameni pe o terasă, speriind publicul", a continuat liderul liberal.

"Mâine (luni - n.r.), în ședință, o să-i cer lui Lucian Bode - cu care sunt prieten, e cel mai apropiat om din Guvernul României de mine (...) să termine cu aceste descinderi, pentru că ne facem de râs", a încheiat Rareș Bogdan.
 

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Un nou ciclon ameninţă România | Cod galben de vijelii şi grindină
x close