Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan îl desfiinţează pe Ludovic Orban: "Ne-am certat cumplit. Trebuia să îşi dea demisia"

Rareş Bogdan îl desfiinţează pe Ludovic Orban: "Ne-am certat cumplit. Trebuia să îşi dea demisia"

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, l-a desfiinţat pe Ludovic Orban, preşedintele partidului, pe care l-a acuzat că a pierdut toate ministerele importante, la negocierile cu USR-PLUS şi UDMR pentru formarea coaliţiei de guvernare.

o_1es8u5uit80t1i26usi13jg1u7bb.jpg
Sursa foto: Hepta
de Alin Tarnovschi    |    17 Ian 2021   •   21:51

Rareș Bogdan a anunțat, la emisiunea "Interviurile lui Cristoiu", la AlephNews, că el și lideri PNL importanți, care au în spate filiale puternice, cer reformarea partidului, democratizarea totală, promovarea oamenilor pe competență, "nu că îl cunosc pe Ludovic Orban".

Rareș Bogdan a spus că nu se teme de represalii deoarece dacă l-ar da afară din partid, "asta ar fi ultima greșeală a lui Orban".

Prim-vicepreședintele PNL a spus că scandalul din partid a fost potolit de "Dumnezeu, de un telefon pe care l-a dat Dumnezeu". "Ludovic Orban poate fi președintele Camerei Deputaților, dar nu președinte al PNL", a conchis Rareș Bogdan.

De asemenea, Bogdan a declarat că Ludovic Orban trebuia să îşi dea demisia după alegerile parlamentare.

Rareş Bogdan: Ne-am certat cumplit. Partidul fierbea!

"Ludovic Orban trebuia să-și dea demisia din funcția de președinte al PNL după eșecul de la alegeri. Ultima discuție bărbătească cu Orban am avut-o la Vila Lac 1, când ne-am certat cumplit. Partidul fierbea. Pe mine nu m-a invitat PNL să candidez la alegerile parlamentare", a declarat Rareş Bogdan.

Mai mult, prim-vicepreşedintele PNL i-a reproşat lui Ludovic Orban că după experienţa Palatul Victoria "i s-a umflat capul".

"Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap.

Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate", a mai declarat Rareş Bogdan în emisiunea moderată de Ion Cristoiu.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Ludovic Orban PNL
Cele mai noi știri
Parteneri
x close