Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, previziune surprinzătoare. Ce se va întâmpla la alegerile locale

Rareș Bogdan, previziune surprinzătoare. Ce se va întâmpla la alegerile locale

Rareș Bogdan a afirmat, luni seară, că românii se vor proteja și vor veni în număr mare la alegerile locale din 27 septembrie. Potrivit acestuia, prezența la vot va fi de aproximativ 39-40% în zonele urbane, iar în zonele rurale de peste 50%.

Rareș Bogdan, previziune surprinzătoare. Ce se va întâmpla la alegerile locale
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    22 Sep 2020   •   17:10

”Lucrurile vor arăta mult mai bine decât cred unii pesimiști. E important să ne exprimăm votul. Următoarele alegeri sunt peste 4 ani. Oamenii se vor proteja și la alegeri. Prezența la vot conform sondajelor noastre este 39-40%  în urban, în rural este peste 50%. Sunt locuri unde prezența va fi de 70%”, a afirmat europarlamentarul, la B1TV.

Liderul PNL consideră că românii trebuie să se prezinte la vot. ”Degeaba comentăm pe Facebook sau pe la colțuri,” a precizat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, despre ce s-ar putea întâmpla cu Nicușor Dan la alegeri după înregistrările-bombă cu el

Rareș Bogdan a afirmat, recent, la Antena 3, că efectul dezvăluirilor din presă, legate de înregistrările audio în care Nicușor Dan intervine la Primăria Sectorului 4 pentru un afacerist controversat, este mai degrabă unul care îl avantajează pe candidatul unic al Dreptei la alegerile pentru Primăria Generală.

"O să vă uimesc - să știți că eu nu sunt neapărat specialist în campanii, dar există niște pași: cine vrea să lanseze bombe, "lebede negre", dacă le lansează prea târziu nu mai fac decât să victimizeze "adrisantul", ca să spunem așa. În momentul acesta am văzut câteva focus-grupuri care arată foarte clar că votanții nu se mută, ba mai mult a crescut gradul de mobilizare pro-candidat pentru că sunt deranjați de faptul că ar fi atacat", a spus Rareș Bogdan, în emisiunea Exces de putere moderată de Adrian Ursu.

×
Subiecte în articol: alegeri locale Rareș Bogdan
Parteneri
Cătălin Cîrstou, candidatul comun PSD-PNL în Bucureşti
x close