Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: "PSD a trecut de la "Măi, animalule!" la "Mitocanule"

Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: "PSD a trecut de la "Măi, animalule!" la "Mitocanule"

Liberalul Rareș Bogdan a comentat pe Facebook declarațiile făcute de Marcel Ciolacu, când premierul l-a numit "iresponsabil" și "mitocan", pentru că ar vrea ruperea coaliției.

Rareș Bogdan îi răspunde lui Marcel Ciolacu: "PSD a trecut de la "Măi, animalule!" la "Mitocanule"
Sursa foto: hepta
de Georgiana Adam    |    16 Noi 2023   •   09:31

"PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze fardul pus peste socialismul cu față umană și capitalismul de cumetrie. 

În anii 90, Iliescu, Bârlădeanu și Marțian ne făceau golani și tratau presa liberă cu "Măi, animalule", iar după 33 de ani, PSD-ul lui Ciolacu, Tudose și Stănescu, vopsit în culorile curcubeului familiei S&D, a trecut la "mitocanule". 

Unele lucruri nu se schimbă niciodată, din păcate. A trebuit să luăm o decizie într-un moment crucial pentru securitatea regională și a Uniunii Europene, asta o știu toți, chiar și cei care pretind că sunt șocați, dar prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. 

Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României", a scris Rareş Bogdan, joi, pe pagina de Facebook.

Citeşte şiMarcel Ciolacu îl atacă dur pe Rareş Bogdan: "Înseamnă că e un mitocan"

PSD nu s-a schimbat și nici nu se va schimba, are în ADN ura față de societatea civilă și cei care îndrăznesc să acuze...

Publicată de Rares Bogdan pe Miercuri, 15 noiembrie 2023

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan Marcel Ciolacu mitocan PNL
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close