Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa lui Ciolacu: "Se crede în piață la Buzău"

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa lui Ciolacu: "Se crede în piață la Buzău"

Scandal, vineri seară, în PNL, după ce UDMR a anunțat că iese de la guvernare. Social-democrații afirmă că ar fi dispuși împreună cu cei de la UDMR să învestească un guvern minoritar, format doar din PNL, care să guverneze până la data de 1 februarie.

Rareș Bogdan s-a dezlănțuit la adresa lui Ciolacu: "Se crede în piață la Buzău"
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    19 Noi 2021   •   17:24

De cealaltă parte, vineri, în ședința PNL, Rareș Bogdan s-a dezlănțuit și a spus despre Marcel Ciolacu că s-a aliat cu UDMR, s-a erijat într-un apărător între PNL și UDMR și "s-a crezut în piață la Buzău". De altfel, Rarelș Bogdan nu este singurul lider liberal care e împotriva negocierilor cu PSD.

Eugen Pârvulescu, președintele PNL Teleorman, a spus în aceeași ședință că nu poate sta îm genunchi în fața PSD. Liberalii sunt nemulțumiți că ar pierde unele dintre cele mai importante ministere, precum Ministerul Finanțelor, Ministerul Transporturilor, dar și Ministerul Dezvoltării.

Kelemen Hunor: "Nu este posibil să stăm cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare lună"

Întrebat, vineri, dacă UDMR ar rămâne la guvernare în cazul în care rămâne fără cele trei portofolii cerute, în special ministerul Dezvoltării, Kelemen Hunor a declarat că nu va acceptă că partidul pe care îl conduce să fie element de decor într-un guvern.

"Orice este posibil. Un singur lucru nu este posibil și nu va fi posibil: UDMR să fie element de decor într-un guvern. Să stăm noi cu pantalonii dați jos până la genunchi și să așteptăm poștașul zâmbind în fiecare luna", a declarat Kelemen Hunor.

Nu suntem sabotați de nimeni. (...) Uniunea poate să rămână cu portofoliile actuale, restul să le împartă colegii. Eu nu vreau să iau nimic de la nimeni. Am renunțat la multe lucruri, am acceptat anumite situații”, a mai spus acesta.

El spune că un guvern poate fi învestit cu sau fără UDMR. „Nu e o chestiune de semnal, ci de matematică”, afirmă el.

Reporter: În acest moment, UDMR nu renunță nicicum la ministerul Dezvoltării.

Kelemen Hunor: Aceasta afirmație este destul de corectă.

"Oficial, nimeni nu a rămas cu nimic. Oficial discutăm, nu s-a stabilit nimic", a mai precizat liderul UDMR.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
Ingredientul cancerigen folosit de majoritatea restaurantelor din România
x close