Antena 3 CNN Politică Răspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL

Răspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL

Răspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Feb 2014   •   18:12

Răspunzând solicitării liderului PNL Crin Antonescu de a alege între PNL şi USD, premierul Victor Ponta a spus că alege ca guvernarea să continue până în 2016, inclusiv, în formula USL.

"Am ales ! Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL. Cred că cea mai bună formulă de guvernare este USL", a spus Ponta, informează Mediafax.

Primul ministru nu a dorit să răspundă altor întrebări pe această temă. El nu a dorit nici să precizeze dacă postul de preşedinte al Senatului aparţine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de funcţionare a USL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmând: "PSD trebuie să aleagă între noi şi ei"."Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la alţii.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că premierul Victor Ponta are de răspuns "cetăţenilor din România" până luni dacă mai vrea să facă guvern cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau construieşte altă alianţă.

 

 

 

 

 

 

×
Subiecte în articol: Crin Antonescu USL USD Klaus Iohannis
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close