x close

Răspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL

de D.D.    |    14 Feb 2014   •   18:12
Răspunsul lui Ponta pentru Antonescu: Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL 407 Foto: Intact Images

Răspunzând solicitării liderului PNL Crin Antonescu de a alege între PNL şi USD, premierul Victor Ponta a spus că alege ca guvernarea să continue până în 2016, inclusiv, în formula USL.

"Am ales ! Am ales ca, în 2014-2016, să păstrăm formula de succes USL. Cred că cea mai bună formulă de guvernare este USL", a spus Ponta, informează Mediafax.

Primul ministru nu a dorit să răspundă altor întrebări pe această temă. El nu a dorit nici să precizeze dacă postul de preşedinte al Senatului aparţine, de fapt, PNL sau PC, conform protocolului de funcţionare a USL.

Prim-vicepreşedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, că PNL nu acceptă să fie pus pe picior de egalitate cu PC, el afirmând: "PSD trebuie să aleagă între noi şi ei"."Din punctul nostru de vedere, e limpede: nu vrem nimic de la alţii.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat joi că premierul Victor Ponta are de răspuns "cetăţenilor din România" până luni dacă mai vrea să facă guvern cu PNL, cu Klaus Iohannis vicepremier, sau construieşte altă alianţă.

 

 

 

 

 

 

Citeşte mai multe despre:

Crin Antonescu USL USD Klaus Iohannis
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati