Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație în Parlament. Liviu Dragnea s-a răzgândit în legătură cu sesiunea parlamentară extraordinară

Răsturnare de situație în Parlament. Liviu Dragnea s-a răzgândit în legătură cu sesiunea parlamentară extraordinară

Răsturnare de situație în Parlament. Liviu Dragnea s-a răzgândit în legătură cu sesiunea parlamentară extraordinară
Sursa foto: Foto: Agerpres
02 Aug 2017   •   11:19

Este alba-neagră cu sesiunea parlamentară extraordinară. Peste o oră trebuia să înceapă aceasta ședință, însă Liviu Dragnea s-a răzgândit.

Preşedintele PSD i-a anunţat pe parlamentari, sâmbătă, prin SMS, că va convoca o sesiune în timpul vacanţei, adică în cursul zilei de miercuri. Însă aleşii şi-au stricat vacanţa degeaba.

Astfel, ședința Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor programată miercuri, la ora 11.00, s-a anulat, urmând a fi reprogramată pentru o dată care va fi comunicată ulterior, potrivit unui mesaj transmis parlamentarilor de către secretarul general.

„Şedinta BPCD din data de 2 august, ora 11,00 se reprogramează la o dată care va fi comunicată ulterior”, este mesajul primit de parlamentari.

Liviu Dragnea a infirmat, luni, convocarea Biroului Permanent miercuri pentru sesiunea extraordinară. Liderii coaliţiei au spus că Guvernul i-a anunţat de intenţia de a adopta OUG pentru trecerea ELCEN la Primăria Capitalei, iar ei l-au asigurat că, atunci când soseşte actul normativ la Parlament, Legislativul va fi convocat în sesiune.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Cardurile de energie expiră! Cum pot scoate românii banii cash rămași
x close