Antena 3 CNN Politică Răsturnare de situație! PNL și USR-PLUS au oprit negocierile cu Traian Băsescu

Răsturnare de situație! PNL și USR-PLUS au oprit negocierile cu Traian Băsescu

BPN a PNL a validat sâmbătă colaborarea cu USR PLUS, fiind validați atât candidații PNL cât și candidații USR PLUS la primăriile de sector din București. Ludovic Orban a anunțat, de asemenea, susținerea pentru Primăria Capitalei a candidatului independent Nicușor Dan.

Răsturnare de situație! PNL și USR-PLUS au oprit negocierile cu Traian Băsescu
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    01 Aug 2020   •   16:00

”E foarte important că cele mai importante formațiuni de dreapta și-au dat mâna după negocieri destul de lungi și destul de complicate, Obiectivul nostru este de a elibera Bucureștiul de sub dominația PSD care a adus în București incompetență, haos administrativ, tergiversarea rezolvării problemelor cu care se confruntă Bucureștiul, corupție, birocrație și o calitate execrabilă a serviciilor publice”, a spus Orban.

Orban: PSD a adus haos în București

„Este o rușine pentru PSD să mai vină în fața oamenilor, după ce au adus Bucureștiul într-o situație critică în toate domeniile. Să ne uităm la toate proiectele abandonate, să ne uităm la toate eșecurile. Obiectivul nostru este să venim cu toate soluțiile pregătite de cei mai buni specialiști.

Întrebat dacă PNL ia în calcul să negocieze cu PMP, Ludovic Orban a răspuns:

PNL a purtat discuții cu mai mulți actori, cred că am arătat deschidere totală, cred că am arătat că putem ceda, pentru a găsi cea mai bună formulă pentru a oferi cele mai bune soluții bucureștenilor. Asta este formula găsită și cred că PNL și USR-PLUS reprezintă cea mai bună soluție.”, a spus Ludovic Orban.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close