Antena 3 CNN Politică Un bărbat condamnat că şi-a înjunghiat iubita în gât, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor

Un bărbat condamnat că şi-a înjunghiat iubita în gât, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor

Un bărbat condamnat pentru tentativă de omor şi susţinut de consilierii USR-PLUS se află printre oamenii pe care viceprimarul Capitalei, Horia Tomescu, i-ar vrea în consiliile de administrație ale spitalelor.

Un bărbat condamnat că şi-a înjunghiat iubita în gât, pe lista USR-PLUS pentru consiliile de administraţie ale spitalelor
de Georgiana Adam    |    30 Apr 2021   •   11:44

Numele lui Răzvan Marian Apostol este trecut pe lista celor susținuți de consilierii generali USR-PLUS în consiliile de administrare ale spitalelor, potrivit unor surse citate de gandul.ro.

Răzvan Marian Apostol, fost șef serviciu în ASSMB, şi-a înjunghiat iubita în gât

Răzvan Marian Apostol, fost șef serviciu în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), are o condamnare pentru o tentativă de omor. 

În iulie 2004, când avea 20 de ani, Apostol a înjunghiat-o, de mai multe ori în gât, pe fosta lui iubită. Totul s-a întâmplat la intrarea în căminul Grupului Școlar Agricol "Viaceslav Harnaj" din București.

Contactat de sursa citată şi întrebat dacă el este cel despre care presa a relatat în 2004 că și-a înjunghiat fosta iubită, Apostol a spus: "Acum sunt un alt om".

Răzvan Marian Apostol avea 20 de ani în anul 2004, când a fost arestat, după ce a încercat să-și ucidă fosta prietenă. 

Răzvan Marian Apostol, arestat la 20 de ani

După ce şi-a ispăşit pedeapsa, acesta şi-a terminat studiile la o facultate particulară și a lucrat ca șef al unei echipe de instalatori, apoi la o pizzeria și ca administrator al unei asociații de proprietari.

Ulterior a fost angajat al unei firme care a obținut numeroase contracte de la primării și spitale. Din anul 2019, când era angajat la firma respectivă, Apostol a ajuns la Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, într-o funcție de conducere, el fiind numit șef serviciu.
 

×
Subiecte în articol: Răzvan Marian Apostol tentativa omor
Parteneri
Sursa infectării în cazul marelui actor Florin Piersic
x close