Antena 3 CNN Politică Răzvan Ungureanu este noul director al SIE

Răzvan Ungureanu este noul director al SIE

Răzvan Ungureanu este noul director al SIE
05 Dec 2007   •   07:22

Camerele reunite ale Parlamentului au validat, miercuri, numirea lui Răzvan Ungureanu la conducerea Serviciului de Informaţii Externe, cu 295 de voturi pentru, de la cei 318 parlamentari prezenţi. Conform preşedintelui Senatului, Nicolae Văcăroiu, pentru validare erau necesare 225 de voturi favorabile. Ungureanu a declarat înainte de votul pentru validarea sa în Parlament, că, dacă va fi numit în funcţie, nu concepe să apere altceva decât interesele naţionale. Ungureanu a răspuns unor întrebări formulate de senatorul PRM Gheorghe Funar, înainte de începerea procedurii de vot.

Senatorul PRM l-a întrebat pe Ungureanu dacă posedă şi paşaport israelian şi ce atitudine va adopta pentru a contraca acţiunea UDMR ?de dezmembrare a statului român?. Ungureanu i-a răspuns că nu are altă cetăţenie în afară de cea română.

Ungureanu a primit deja avizul favorabil de la comisia de control a SIE, pentru a prelua conducerea Serviciului. Parlamentarii din comisia de specialitate au aprobat în unanimitate propunerea preşedintelui, care merge acum pentru vot în plen.

Antena3.ro

×
Parteneri
Criminalii de la Padina au fost eliberaţi din arest
x close