Antena 3 CNN Politică Reacția lui Gabriel Oprea după apariţia imaginilor de la sediul PSD. Cum a ajuns din nou în conducerea PSD

Reacția lui Gabriel Oprea după apariţia imaginilor de la sediul PSD. Cum a ajuns din nou în conducerea PSD

Reacția lui Gabriel Oprea după apariţia imaginilor de la sediul PSD. Cum a ajuns din nou în conducerea PSD
25 Noi 2019   •   09:36

Gabriel Oprea reacţionează după apariţia imaginilor de aseară de la sediul PSD. În exclusivitate pentru Antena 3, fostul ministrul de Interne spune că a fost invitat chiar de Viorica Dăncilă după ce UNPR a sprijnit-o la prezidenţiale.

Gabriel Oprea a fost surprins alături de Codrin Ştefanescu în biroul în care liderii PSD s-au adunat după aflarea cifrelor exit poll-urilor. Viorica Dăncilă a declarat că Oprea a devenit vicepreşedinte în CEX după ce PSD a semnat protocoale de colaborare cu 5 sindicate, printre care şi cel al militarilor în rezervă. 

Citește și: Personajul misterios care a ieșit din biroul Vioricăi Dăncilă duminică seara FOTO

„Noi am făcut protocol de colaborare cu sindicatele, cu CNSLR Frăția, cu Uniunea Militarilor și Polițiștilor, am făcut cu mai multe sindicate, iar prin aceste protocoale pe care le-am semnat, lidierii sindicatelor respective fac parte din Comitetul Executiv Național. Avem cu cinci sindicate. Toți liderii de sindicate au funcție de vicepreședinte la nivel de Comitet Executiv Național. Am făcut cu cinci sindicate, deci avem cinci vicepreședinți. Au și drept de vot”, a spus Viorica Dăncilă, întrebată despre motivul pentru care Gabriel Oprea a fost prezent duminică la sediul PSD.

×
Subiecte în articol: Gabriel Oprea
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close