Antena 3 CNN Politică Reacția lui George Simion după ce a aflat că Liviu Dragnea își face partid

Reacția lui George Simion după ce a aflat că Liviu Dragnea își face partid

George Simion a afirmat, luni, că partidul pe care îl va sprijini Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie, nu va fi vizat de AUR pentru o posibilă alianță politică.

Reacția lui George Simion după ce a aflat că Liviu Dragnea își face partid
de Gabriel Dano    |    20 Sep 2021   •   20:08

„Vedem în tot spectrul politic că apar tot mai mulţi oameni care îmbrăţişează valorile patriotice, valorile conservatoare. Nu este treaba noastră. Ce face domnul Liviu Dragnea este o chestiune interioară a PSD-ului şi trebuie să şi-o rezolve PSD-ul. Am urmărit foarte atent ce spus domnul Dragnea, el a spus că nu va crea un partid naţionalist.

Deci, cearta este în interiorul PSD-ului, nu avem noi nimic de împărţit. Noi suntem un partid antisistem, cu oameni care n-au fost la conducerea României în ultimii 30 de ani. Restul partidelor au fost la guvernare şi se ceartă pe acelaşi public. N-avem nimic de împărţit noi cu electoratul PSD”, a declarat George Simion.

Întrebat dacă va face alianţe cu partidul lui Dragnea, el a spus: „Noi colaborăm cu orice partid care n-a fost la conducerea României şi nu are oameni care să fi condus la vârf România. Partidele vechi şi oamenii vechi cu oameni vechi, partidele noi, antisistem şi conservatoare au propria cale. Deci, noi, în momentul ăsta, n-avem alianţe cu alte formaţiuni, pentru că nu corespund acestor criterii”.

Acuzaţiile aduse de fostul lider al PSD Liviu Dragnea într-un interviu televizat sunt grave, a mai spus copreședintele AUR.

„Ce am observat din declaraţiile domnului Dragnea de ieri este că sistemul care a condus România în ultimii 30 de ani a făcut-o discreţionar. Sunt nişte acuzaţii grave şi instituţiile abilitate din statul român trebuie să cerceteze dacă Serviciile pun guvern, dacă Serviciile dau ordine procurorilor şi judecătorilor cu privire la unele dosare”, a afirmat copreședintele AUR.

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Mașinile care nu mai au acces în centrul Capitalei
x close