Antena 3 CNN Politică Relu Fenechiu: Organizaţiile economice NU trebuie manageriate de politicieni

Relu Fenechiu: Organizaţiile economice NU trebuie manageriate de politicieni

Relu Fenechiu: Organizaţiile economice NU trebuie manageriate de politicieni
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Noi 2013   •   16:01
Vicepreşedintele PNL Relu Fenechiu spune că România va intra în normalitate atunci când va înţelege că instituţiile economice nu trebuie manageriate de politicieni, conform Mediafax.
Fostul ministru al Transporturilor Relu Fenechiu a participat, duminică, la Sinaia, la dezbaterea "România pentru mediul de afaceri", organizată de Tineretul Naţional Liberal, unde a criticat faptul că la conducerea unor instituţii economice sunt numiţi oameni politici.
"România va intra în normalitate când va înţelege că organizaţiile economice nu trebuie manageriate de politicieni", a afirmat Fenechiu.
El a mai spus că liderii politici trebuie să se înconjoare de profesionişti în domeniul economic, şi nu de "analişti care apar la televiziuni şi care le ştiu pe toate".
Vicepreşedintele PNL le-a vorbit tinerilor liberali şi despre exploatarea resurselor naturale, spunând că, în opinia sa, "un stat puternic nu este acela care are cele mai multe resurse sau care exploatează cele mai multe resurse, ci acela care exploatează resursele naturale în mod raţional".
În acest context, Fenechiu a afirmat că toţi cetăţenii români au fost nevoiţi "să plătească bani pentru a astupa găurile rămase în urma exploatării resurselor".
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close