Antena 3 Politică Replica lui Tăriceanu după ce Klaus Iohannis l-a făcut ''individ''

Replica lui Tăriceanu după ce Klaus Iohannis l-a făcut ''individ''

19 Oct 2016   •   14:23
Replica lui Tăriceanu după ce Klaus Iohannis l-a făcut ''individ''

Președintele Klaus Iohannis a spus, marţi, despre Călin Popescu Tăriceanu că este un "individ" care vrea "să scape de justiţie". În replică, președintelui Senatului îi transmite lui Iohannis că o să-i permită să i se adreseze neprotocolar atunci când o să aibă aceleaşi realizări ca şi el.

 "Nu ştiu dacă preşedintele a fost foarte inspirat ieri (marţi - n.r.). Am văzut în ultimele zile diverse comentarii şi chiar forme de adresare faţă de persoana mea pe care le consider nepotrivite. (...) Nu pot să vă ascund că forma aceasta de adresare pe care a ales-o preşedintele la adresa mă face să mă gândesc că ar fi bine dacă şi domnia s-ar putea lăuda, în ghilimele, nu în sensul că mă laud, dacă ar putea să prezinte tot atâtea lucruri câte am făcut eu în mandatul de prim-ministru . Când o să aibă aceleaşi realizări, atunci sigur că putem să începem să ne apelăm, aşa, într-o formulă mai puţin protocolară. Până atunci, eu înţeleg să respect funcţia pe care cineva o deţine în stat, mai ales că este funcţia cea mai înaltă în statul român", a declarat miercuri Călin Popescu-Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, referindu-se la apelul lui Călin Popescu Tăriceanu către parlamentari să nu se mai pronunţe asupra niciunei cereri a DNA de ridicare a imunităţii până la finalul actualei legislaturi, că "acest individ" are un discurs anti-justiţie şi că nu vrea să se scape doar pe el, ci şi "o gaşcă"de câţiva prieteni:

"Cu acest individ ne-am lămurit, are un discurs anti-justiţie şi vrea să scape de justiţie. Spun individ fiindcă îmi vine foarte greu să cred că un întreg partid este de acord cu un astfel de discurs anti-justiţie, eu nu cred aşa ceva. Pe de altă parte, va fi destul de simplu să vedem ce se doreşte. Eu cred că acest individ nu vrea numai pe el să se scape, vrea să-şi scape şi câţiva prieteni şi este suficient să urmărim cine va ajunge în următoarele săptămâni în Parlament ca să fie votat pro sau contra urmărire penală şi o să vedem din cine se compune gaşca despre care se vorbeşte", a declarat, ieri, Iohannis.  

Citeşte şi Klaus Iohannis, reacție violentă la adresa lui Călin Popescu-Tăriceanu: Ne-am lămurit cu acest individ

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis DNA
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close