Antena 3 CNN Politică Replici acide. Geoană către Băsescu: ?Puteţi fi diriginte cu colegii de la PDL" (VIDEO)

Replici acide. Geoană către Băsescu: ?Puteţi fi diriginte cu colegii de la PDL" (VIDEO)

Replici acide. Geoană către Băsescu: ?Puteţi fi diriginte cu colegii de la PDL" (VIDEO)
Sursa foto: Mircea Geoanã
14 Oct 2009   •   18:01

Refuzul preşedintelui Traian Băsescu de a gira un guvern de tehnocraţi condus de un premier independent, dar şi recomandările sub formă de dojană aruncate liderilor partidelor politice, veniţi pentru o nouă rundă de consultări la Cotroceni, cu privire la propriul comportament şi responsabilităţile pe care le au pentru binele guvernării, l-au deranjat pe preşedintele PSD, Mircea Geoană care s-a angajat într-un scurt, însă dur schimb de replici cu Traian Băsescu.

Preşedintele le-a spus reprezentanţilor partidelor parlamentare că a luat notă de avansarea din partea a patru grupuri parlamentare a propunerii lui Klaus Johannis pentru postul de premier.

"Puteţi fi diriginte cu colegii de la PD-L. Ceea ce vom decide ca partide politice ne aparţine nouă şi nu cred că este o chestiune de curtoazie ca să daţi sentinţe cu privire la modul în care partidele înţeleg să-şi exprime un punct cinstit de vedere", a replicat liderul PSD, după ce a fost nevoit să asculte acuzaţiile prezidenţiale cu privire la rolul de păpuşari pe care partidele politice l-ar păstra în spatele unui guvern format din tehnocraţi.

?Mi-am expimat un punct de vedere? a explicat calm Băsescu.

Preşedintele PSD a subliniat că a ţinut să se mai asigure că şeful statului a primit înştiinţarea cu privire la noua majoritate de 65% existentă în Parlament.

?Deocamdată am observat-o numai pe hârtie? a comentat ironic Băsescu.

GEOANĂ CĂTRE BĂSESCU: NU SUNTEM LA ORA DE DIRIGENŢIE A PDL


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
O tânără de 17 ani a murit nevinovată în Timişoara
x close