Antena 3 CNN Politică Reprezentanţii PSD Cluj au votat şi la referendum şi la europarlamentare

Reprezentanţii PSD Cluj au votat şi la referendum şi la europarlamentare

Reprezentanţii PSD Cluj au votat şi la referendum şi la europarlamentare
25 Noi 2007   •   19:39

Vicepreşedintele PSD Ioan Rus a votat duminică dimineaţă la Sala de Sport a Armatei din Cluj-Napoca şi a declarat că s-a prezentat atât la referendum cât şi la alegerile pentru Parlamentul European. ?Am votat şi pentru Parlamentul European şi pentru referendum, cu toate că preşedintele Traian Băsescu a transformat această campanie electorală într-una de sprijin pentru PD. Rămân consecvent ideii că orice variantă de vot uninominal este mai bună decât niciuna?, a afirmat Ioan Rus.

Şi senatorul PSD de Cluj, Vasile Dâncu, a votat pentru modernizarea României, atât la europarlamentare, cât şi la referendum, şi a spus că nu crede că introducerea votului uninominal va umple Parlamentul de fotbalişti şi manelişti. ?Am votat în primul rând pentru alegerile europarlamentare pentru că trebuie să continuăm adaptarea noastră la modernitate şi la Europa. Consider că e nevoie de oameni bine pregătiţi în Parlamentul Europei, de oameni specializaţi pentru că politica practicată în Parlamentul Europei e alta decât cea din Parlamentul României?, a spus, Dâncu, cel care, timp de doi ani, a reprezentat România în Parlamentul European.

De asemenea, senatorul clujean a spus că a pus ştampila şi pe buletinul pentru referendum, în căsuţa cu ?da?, deoarece consideră că introducerea votului uninominal este singura modalitate de a moderniza clasa politică, care este una falimentară, care a făcut ca nedezvoltarea să devină durabilă în România.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close