Antena 3 CNN Alegeri locale 2024 Varianta retragerii lui Cîrstoiu, pe masa coaliției | Piedone: "Indiferent de calculele lor politice, eu nu o să renunț"

Varianta retragerii lui Cîrstoiu, pe masa coaliției | Piedone: "Indiferent de calculele lor politice, eu nu o să renunț"

Cristian Popescu Piedone a vorbit la Antena 3 CNN despre cum vede el posibilitatea ca în acest moment Cătălin Cîrstoiu să fie retras din cursa pentru Primăria Capitalei, iar atenția PSD și PNL să se reverse asupra sa.

de Redacția Antena 3 CNN    |    15 Apr 2024   •   16:43

La acest moment, Cătălin Cîrstoiu poate fi retras din competiția pentru primăria Capitalei, iar PSD și PNL  și-ar putea îndrepta atenția către susținerea lui Cristian Popescu Piedone.

"Eu sunt o locomotivă. Eu m-am pus pe șine și am un traseu bine stabilit: Primăria Capitalei. Dacă acum, acestei locomotive i se pot alătură alte persoane, să vină să bage cărbuni. 

Fără lipsă de modestie, vă spun că indiferent de calculele lor politice eu nu o să renunț, ci o să merg până la capăt. Poate să vină orice partid care să îl susțină pe Piedone, eu nu mă dezic de PUSL. 

Alegerile locale aparțin cetățeanului și trebuie să fie desprinse de politică. Dacă ei îmi vor da această susținere nu vor susține decât normalitatea și vor înțelege că în București trebuie să scăpăm de nocivitatea USR-ului. Vorbim de șobolanul USR de la sectorul 1.

În pre-campanie, nu poți să vii cu cineva cu care credeai că poți câștiga și apoi să îl retragi și să aduci pe altcineva", a declarat Cristian Popescu Piedone. 

×
Parteneri
Primele imagini cu băiețelul din Gorj vândut de părinți în Germania
x close