Antena 3 CNN Politică "Rezultatul referendumului - complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit"

"Rezultatul referendumului - complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit"

"Rezultatul referendumului - complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit"
Sursa foto: Foto: Mediafax
30 Iul 2012   •   01:20

Preşedintele organizaţiei judeţene Botoşani a Partidului Social Democrat (PSD), senatorul Gheorghe Marcu, şi-a manifestat dezamăgirea faţă de numărul mic de români care au mers, duminică, la referendum pentru a decide cu privire la viitorul preşedintelui ţării. Deşi a mulţumit alegătorilor care au participat la vot, Marcu crede că rezultatul referendumului este determinat de românii 'şmecheri şi ticăloşi', dar şi de ungurii 'ipocriţi', scrie Agerpres.
   
'Constatăm că drama românilor şi a României s-a materializat prin complicitatea criminală între românul şmecher, dar ticălos, împreună cu ungurul ipocrit împotriva românului cinstit şi onest', a apreciat Marcu.
   
El crede revenirea lui Băsescu la Cotroceni ar arăta laşitatea şi lipsa de onoare a preşedintelui suspendat.
   
'Am constatat că noţiuni ca demnitate şi onoare sunt străine pentru preşedintele Traian Băsescu. Cred că cuvântul cel mai potrivit pentru domnia sa este laşitate', a adăugat Gheorghe Marcu.

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close