Antena 3 CNN Politică Rovana Plumb atacă senatorii opoziţiei: Nu sunt interesaţi de binele populaţiei

Rovana Plumb atacă senatorii opoziţiei: Nu sunt interesaţi de binele populaţiei

Rovana Plumb atacă senatorii opoziţiei: Nu sunt interesaţi de binele populaţiei
de M.T.    |    31 Aug 2014   •   14:19

Amnistia mamelor şi pensionarilor intră din nou în dezbaterea senatorilor. Asta după ce, săptămâna trecută, liberalii, democrat-liberalii şi cei din PMP au ieşit din sală nemulţumiţi că nu au putut să ia cuvântul la microfon, atât cât ar fi vrut, pe o altă lege.

Într-o intervenţie telefonică la Antena 3, ministrul Muncii, Rovana Plumb, i-a atacat pe senatorii din Opoziţie pentru că săptămâna trecută au părăsit sala de plen exact înante să se voteze legea Amnistiei Fiscale.

Rovana Plumb spune că gesul făcut de PNL, PDL şi PMP demonstrează că membrii acestor formaţiuni politice nu sunt interesaţi de binele populaţiei.

„Gestul făcut de senatorii PNL, PDL şi PMP a condus la nerealizarea cvorumului necesar. În primul rând, Iohannis a dat un semnal total negativ, dat fiind faptul că nu va proceda în continuare decât tot pe ceea ce s-a făcut în timpul regimului Băsescu-Boc”, a spus ministrul Muncii.

„Noi vom susţine această lege În Parlament, eu voi fi prezentă. Vrem să ajutăm oamenii şi vrem să continuăm cu măsurile reparatorii”, a mai precizat Rovana Plumb.

De legea amnistiei fiscale ar urma să beneficieze peste 21.000 de pensionari cu datorii la bugetul de stat şi peste 12.000 de mame care au primit mai mulţi bani la indemnizaţiile de creştere a copilului.

×
Subiecte în articol: rovana plumb
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close