Antena 3 CNN Politică Ruxandra Dragomir după ce a vizitat-o pe Elena Udrea: "Şi-a dat puţin cu spumă în păr şi a aratăt ca şi când ar fi ieşit de la un salon"

Ruxandra Dragomir după ce a vizitat-o pe Elena Udrea: "Şi-a dat puţin cu spumă în păr şi a aratăt ca şi când ar fi ieşit de la un salon"

Ruxandra Dragomir după ce a vizitat-o pe Elena Udrea: "Şi-a dat puţin cu spumă în păr şi a aratăt ca şi când ar fi ieşit de la un salon"
20 Mar 2015   •   09:15

UPDATE: Ruxandra Dragomis a ieşit din sediul Arestului Central unde este a vizitat-o pe Elena Udrea. A spus despre aceasta că este puternică. Întrebată despre felul în care Elena Udrea a ieşit ieri, Ruxandra Dragomir a spus că prietena ei are oricum părul puţin ondulat, dar că înainte de a fi scoasă din sediul arestului şi-a dat cu spumă în păr.

"Şi-a dat puţin cu spumă şi a aratăt ca şi când ar fi ieşit de la un salon"

----- 


UPDATE: Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea a ajuns la Arestul Central. I-a adus lalale fostului ministru pentru că spune că sunt florile preferate. 

-----



Elena Udrea a fost vizitată în această dimineaţă de mama ei. A venit singură. Mama Elenei Udrea a venit încărcată cu bagaje pentru fiica ei. I-a adus mâncare, haine curate, dar şi obiecte de igienă personală. Nu a făcut nicio declaraţie la intrarea în sediul Arestului Central.

Vizita vine după ce ieri Elena Udrea s-a confruntat cu Ana Maria Topoliceanu şi Sorin Lungu. Avocatul Elenei Udrea a declarat că întrevederea de ieri dintre clienta lui şi cei doi acuzatori a fost benefică Elenei Udrea.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea DNA
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close