Antena 3 CNN Politică Scandal electoral la Dăbuleni: Procesul de votare, suspendat pentru 5 minute

Scandal electoral la Dăbuleni: Procesul de votare, suspendat pentru 5 minute

Scandal electoral la Dăbuleni: Procesul de votare, suspendat pentru 5 minute
30 Noi 2008   •   09:36

Incidente electorale în comuna Dăbuleni, judeţul Dolj. Preşedintele PD-L din localitate a provocat un scandal la intrarea în secţia de votare întrucât o persoană ar fi stat prea mult în cabină. Peste 20 de oameni au fost nevoiţi să aştepte afară. Procesul electoral a fost suspendat timp de cinci minute. La Dăbuleni, este aşteptat să îşi exprime opţiunile electorale şi preşedintele PSD, Mircea Geoană.
"Legea nu prevede un anumit timp pe care îl are la dispoziţie un alegător. Poate să stea cât are nevoie pentru a-şi exercita votul", a declarat pentru corespondentul Mediafax Laurenţiu Anghel. În prezent, procesul de votare a fost reluat şi se desfăşoară normal.
Duminică, au votat preşedintele Traian Băsescu, la Colegiul "A.D. Xenopol" din Capitală, Ludovic Orban şi Theodor Stolojan. Toţi au explicat că au votat schimbarea şi un viitor mai bun.
Mai sunt aşteptaţi la urne Călin Popescu Tăriceanu, în Ilfov, şi Ion Iliescu, la liceul "Jean Monet" din Capitală.
18 milioane de români sunt aşteptaţi, astăzi, la urne. Secţiile de votare s-au deschis la ora 07.00, iar scrutinul se va încheia la ora 21.00. Românii îşi votează aleşii prin vot acordat direct candidatului, nu pe liste.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close