Antena 3 CNN Politică Scandal în PNL. Ce i-a anunțat Raluca Turcan pe ”rebelii” din partid

Scandal în PNL. Ce i-a anunțat Raluca Turcan pe ”rebelii” din partid

Scandal în PNL. Ce i-a anunțat Raluca Turcan pe ”rebelii” din partid
10 Ian 2017   •   07:51

Partidul Național Liberal nu și-a revenit din pumni după pierderea mai mult decât rușinoasă a alegerilor parlamentare. În continuare partidul acționează incoerent fapt care denotă haosul care domnește în partid. El a luat forme și mai hidoase după ce a început și lupta pentru putere, iar implicațiile lovesc și în ne-liberali. Acțiunile sunt decise pe picior, la stilul smuls și asta se observă cu ochiul liber în declarațiile și poziționările liderilor PNL, notează stiripesurse.

Totul pe fondul declanșării unui război total între diferitele facțiuni din interiorul partidului care nu ezită să folosească arme de tot felul pentru a se poziționa cât mai dur față de majoritatea PSD-ALDE. Așa s-a ajuns la acțiuni de genul atacului legilor de abilitare de a emite ordonanțe la Curtea Constituțională - unii liberali susțin că e o prostie să faci așa ceva, în timp ce alții susțin că bătălia trebuie dusă cu orice arme pentru a nu lasă impresia unei coabitări cu dușmanul și a da astfel posibilitatea PMP și USR să se afirme.

Numai că pentru o opoziție puternică la majoritatea care face legea în Parlament e nevoie și de o oarecare coerență în discurs și acțiuni.

Surse la vârful PNL ne-au relatat o întâlnire de săptămâna trecută în care a avut loc o confruntare directă între actualul și fostul șef al PNL. Președintele interimar, Raluca Turcan, le-a reproșat parlamentarilor și în general conducerii partidului că se acționează prea dezlânat și că de multe ori comunicatorii partidului își susțin propriile păreri și nu acționează conform cu direcția partidului și a amenințat că se va merge până la excluderi dacă nu se înțelege că e nevoie de disciplină.

×
Subiecte în articol: PNL Raluca Turcan anunt rebeli scandal
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close