Antena 3 CNN Politică Scandal la PDL Bucureşti: Liga îi acuză pe consilierii lui Udrea că i-au spart uşa biroului

Scandal la PDL Bucureşti: Liga îi acuză pe consilierii lui Udrea că i-au spart uşa biroului

Scandal la PDL Bucureşti: Liga îi acuză pe consilierii lui Udrea că i-au spart uşa biroului
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    22 Mar 2012   •   18:36

Un scandal a izbucnit la PDL Bucureşti, după ce deputatul Dănuţ Liga i-a acuzat pe consilierii Elenei Udrea că i-au spart uşa biroului. Mai mult decât atât, democrat-liberalul susţine că toată gestiunea i-a fost luată abuziv. De cealaltă parte, colegi din partid spun că totul este o exagerare.

Deputatul Dănuţ Liga o acuză pe Elena Udrea de manifestări necontrolate şi îi cere acesteia decenţă, calm şi responsabilitate în comportament.

Democrat liberalul susţine că incidentul are o explicaţie.

"Atunci când a venit vorba despre posibilul candidat la sectorul 6, cetăţeanul Poteraş, normal că nu am putut să fiu de acord cu asemenea personaj. (...)La acel moment, doamna Udrea nu a fost obişnuită şi nu este obişnuită ca cineva din echipa ei să aibă şi un alt punct de vedere", susţine Liga.

Nu de aceeaşi părere este actualul secretar general al PDL Bucureşti.

"Secretar general al partidului, la nivelul municipiului Bucureşti, până la noi alegeri este subsemnatul. (...) Toate birourile sunt publice pentru membrii din conducerea municipiului, nu există biroul meu sau biroul lui X. În acel birou îşi desfăşura activitatea secretariatul general al Municipiului Bucureşti", a declarat Vasile Gherasim, preşedinte PDL sector 1.

Dănuţ Liga susţine că până în acest moment nu i s-a comunicat faptul că nu ar mai deţine funcţia de secretar general în cadrul Organizaţiei PDL Bucureşti.




×
Subiecte în articol: scandal Elena Udrea consilieri
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close