Antena 3 CNN Politică Schimbare majoră în PSD. Anunțul unui important lider social-democrat

Schimbare majoră în PSD. Anunțul unui important lider social-democrat

Schimbare majoră în PSD. Anunțul unui important lider social-democrat
10 Oct 2019   •   21:31

Deputatul PSD Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei, declară că "pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă" care să permită partidului "să câştige viitoarele alegeri parlamentare".

Într-o postare pe Facebook după votarea moţiunii de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă, Ciolacu afirmă că "nu mai este momentul pentru analize, sondaje şi trageri de timp".

"Cu largul sprijin al foştilor noştri colegi de la PSD care au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban şi Barna, moţiunea de cenzură a trecut. Aştept ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament şi vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece. Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câştigăm viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje şi alte trageri de timp. Trebuie să trecem la acţiune!", a scris preşedintele Camerei Deputaţilor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close