Antena 3 Politică Se anunță ultima lovitură! Diversiunea care va arunca în aer campania electorală la prezidențiale!

Se anunță ultima lovitură! Diversiunea care va arunca în aer campania electorală la prezidențiale!

28 Oct 2019   •   18:35
Se anunță ultima lovitură! Diversiunea care va arunca în aer campania electorală la prezidențiale!
Sursa foto: foto: Agerpres

Jurnalistul Dan Andronic explică într-un editorial apariția tuturor "bombelor penale" care au explodat în plină campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, ultima dintre ele fiind cea legată de cazul Colectiv, celebra casetă ținută ascunsă timp de patru ani de zile.

Poate că este vizat Klaus Iohannis, într-un ultim efort al USR să răspundă coerent la prăbușirea lui Dan Barna. Cum? Prin activarea diasporei pe baza sentimentelor #colectiv și #rezist, pentru că nu trebuie să uităm că în străinătate se votează timp de trei zile, ceea ce poate însemna sute de mii de voturi.

Care se vor împărți între cei doi, restul candidaților fiind marginali în preferințele românilor plecați în străinătate. (...)

 Poate că este vizat Victor Ponta, așa cum sugerează Ion Cristoiu. Așa cum spuneam am învățat în atâtea campanii electorale că o asemenea operațiune nu este rodul hazardului, dar rezultatele pot fi altele decât cele estimate inițial.

Aceeași experiență mă face însă să fiu circumspect și să spun: Dar dacă încă nu a venit adevărata diversiune?", a scris Dan Andronic, într-un editoria pentru EVZ.

Teoria lui Dan Andronic a fost comentată, luni, la Ediție specială, de Cătălina Porumbel și invitații săi:

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close