Antena 3 CNN Politică Se RUPE sau nu coaliţia de guvernare. Ce a decis PSD

Se RUPE sau nu coaliţia de guvernare. Ce a decis PSD

Se RUPE sau nu coaliţia de guvernare. Ce a decis PSD
de M.Z.    |    30 Iun 2015   •   08:55

PSD rămâne un partid puternic şi unit, chiar şi în lipsa lui Victor Ponta, dă asigurări Rovana Plumb. În plus, mai spune că actuala coaliţie de guvernare nu se va destrăma.

 
Şi Marian Oprişan este convins că partidul condus de Gabriel Oprea este un partener loial de guvernare, însă nu la fel de vehement a fost Liviu Dragnea, care s-a arătat nemulţumit de decizia UNPR de a-l susţine pe MRU la şefia SIE. 
 
Coordonatorul politic al PSD a spus că aşteaptă ca Victor Ponta să revină în ţară, peste câteva zile, "să regleze lucrurile". 
 
Preşedintele interimar al PSD a încercat să liniştească apele în partid şi a transmis că susţinerea UNPR pentru Mihai Răzvan Ungureanu nu este motiv de rupere a coaliţiei. 
 
"Coaliţia este funcţională, va continua guvernarea. PSD este un partid unit, stabil, solidar care ştie ce are de făcut, care acţionează politic normal", a spus Rovana Plumb.
 
Şi vicepreşedintele PSD Marian Oprişan este de părere că UNPR este un partener loial, chiar dacă va lua decizii separate de PSD, în Parlament. 
 
Oprişan s-a râzgândit în privinţa lui Victor Ponta: are dreptate premierul să rămână în Turcia, a spus acesta, deşi zilele trecute declara că ar trebui să revină în ţară chiar şi în cârje.
 
De cealaltă parte, Liviu Dragnea recunoaşte că situaţia creată în partid, după plecarea lui Victor Ponta, îl nemulţumeşte. Dragnea îl aşteaptă pe premier să revină în ţară peste câteva zile şi să lămurească lucrurile.
 
La sedinţa PSD în care s-a discutat nemulţumirea faţă de nominalizarea lui Ungureanu, dar şi situaţia partidului după plecarea lui Victor Ponta, a participat şi liderul UNPR Gabriel Oprea.   
 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close