Antena 3 CNN Politică Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU

Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU

Sebastian Ghiță s-a înscris în PRU
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Aug 2016   •   11:33

Deputatul Sebastian Ghiţă s-a înscris în Partidul România Unită, a anunţat marţi preşedintele PRU, Bogdan Diaconu.

”Domnul deputat Sebastian Ghiţă s-a înscris în PRU. Şi îi urez bun venit în echipă şi sunt convins că este un mare câştig pentru echipa PRU, pentru construcţia politică pe care o să o prezentăm şi o să o ducem la maturitate până la alegerile parlamentare', a declarat pentru Agerpres Bogdan Diaconu.

Preşedintele PRU a mai arătat că îl aşteaptă pe fostul premier Victor Ponta să se alăture acestei construcţii politice.

'Da, cum am spus-o şi eu, PRU îl aşteaptă pe Victor Ponta să ni se alăture. Credem că împreună vom avea succes în aceste alegeri parlamentare. PRU va face pragul electoral, iar cu Victor Ponta va depăşi 15% la toamnă. Eu am spus, îl consider pe Victor Ponta cel mai bun prim-ministru al României de la I.C. Brătianu încoace. Orice om politic sănătos la cap şi l-ar dori pe Victor Ponta în partidul lui şi în fruntea partidului lui', a spus Diaconu.

 Întrebat dacă a purtat negocieri cu Ponta pe tema intrării acestuia în PRU, el a răspuns: 'De 15 ani de când mă cunosc cu Victor Ponta şi am crescut împreună Tineretul Social Democrat şi am evoluat împreună în PSD şi am trăit multe momente frumoase, multe momente grele, am avut 'n' discuţii. Dacă vreţi un răspuns concret nu pot să vă dau pentru că sunt întrebări la care pot să vă răspund eu, sunt întrebări la care poate să răspundă Victor Ponta sau sunt întrebări la care poate să răspundă timpul"

 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close