Antena 3 Politică Şef PSD: Președintele Iohannis îi minte pe români, pentru a-și salva "guvernul său"

Şef PSD: Președintele Iohannis îi minte pe români, pentru a-și salva "guvernul său"

de M.Z.    |    22 Apr 2020   •   14:50
Şef PSD: Președintele Iohannis îi minte pe români, pentru a-și salva "guvernul său"
Sursa foto: Facebook

Liderul deputaților PSD, Alfred Simonis, vorbeşte într-o postare pe pagina sa de socializare despre "un mega fake-news lansat de la cel mai înalt nivel al statului român", referindu-se la faptul că Iohannis i-ar fi minţit pe români pentru a-şi salva "guvernul său".

"Am văzut ieri un mega fake-news lansat de la cel mai înalt nivel al statului român!

În plină criză de coronavirus, președintele Iohannis îi minte pe români, pentru a-și salva "guvernul său" de propriile gafe!

După ce ministrul Sănătății a spus prostia cu carantinarea forțată a vârstnicilor în hoteluri, președintele ne-a mințit în față că prostia ar aparține altcuiva. Prostia îi aparține strict ministrului Tătaru, imaginile sunt evidente.

Cât despre planul la care se face referire, acesta era din februarie, nu de acum! Și nu menționa nimic în forma expusă de ministrul Tătaru. Nu era despre carantinarea forțată a bătrânilor, ci despre izolarea lor la domiciliu, nu în hoteluri! Doar pentru cei fără domiciliu se propunea ca alternativă cazarea la hotel!

Ce sancțiuni ar trebui să vi se aplice pentru lansare de fake-news, domnule președinte?", a scris Simonis, miercuri, pe pagina sa de Facebook.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close