Șefa PNL, despre vizita lui Dragnea în SUA: Mi se pare mic să te foloseşti de învestitură să bagi băţul prin gard

de M.Z.    |    22 Ian 2017   •   16:39
Șefa PNL, despre vizita lui Dragnea în SUA: Mi se pare mic să te foloseşti de învestitură să bagi băţul prin gard Foto: Agerpres

Preşedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a declarat duminică, faptul că deplasarea lui Liviu Dragnea în SUA nu este demnă de un lider de partid care a câştigat alegerile.

''Încă nu ştim în ce condiţii a fost plecat în Statele Unite ale Americii, dacă a fost pe bani publici sau pe bani personali, iar dacă a fost pe bani personali, eu cred că ar fi de interes pentru opinia publică să aflăm cât a costat acest demers. (...) Însă să te foloseşti de prezenţa la învestirea noului preşedinte al Statelor Unite ale Americii pentru bătălia ta internă, mi se pare mic, mi se pare o conduită mică, nu de om de stat, nu de preşedintele unui partid care a câştigat alegerile, ci de om care şi în Statele Unite bagă băţul prin gard'', a spus Turcan.

Ea a solicitat ca toate cheltuielile deplasării ar trebui făcute publice într-un mod transparent.

Potrivit Politico, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

Sursă: Mediafax
Parteneri
x close