Antena 3 CNN Politică Şeitan: Guvernul "ar trebui să plece", în cazul eşecului aplicării măsurilor de austeritate

Şeitan: Guvernul "ar trebui să plece", în cazul eşecului aplicării măsurilor de austeritate

Şeitan: Guvernul "ar trebui să plece", în cazul eşecului aplicării măsurilor de austeritate
Sursa foto: Mihai ªeitan
31 Mai 2010   •   16:47

În caz de nereuşită în ceea ce priveşte măsurile de austeritate, Guvernul "ar trebui să plece", fiind o entitate solidară, a declarat luni, ministrul Muncii, Mihai Şeitan, la sediul PDL.
"Noi ne-am pus aceste probleme alegând între toate măsurile posibile de a fi luate în situaţia de acum şi în evoluţia de acum a economiei şi a economiei mondiale. Dacă economia mondială va face ca aceste elemente să nu poată să fie aşezate sau respectate sau nu vom fi în stare să punem în aplicare aceste lucruri, sigur, categoric, Guvernul ar trebui să plece. (?) Vorbim de un guvern. Guvernul este o entitate solidară şi guvernul răspunde tot solidar la reuşite ca şi la nereuşite", a declarat Şeitan.
El a atrsa atenţia că măsurile anticriză preconizate vor avea succes numai în condiţiile în care economia mondială nu va avea o evoluţie negativă.
"Nimeni nu poate să fie nicio garanţie că lucrurile acestea se petrec. Este foarte clar că măsurile pe care le luăm în actuala situaţie economică, după părerea noastră şi nu numai, aduce garanţia că la anul se va întâmpla aşa. Sigur că nu putem garanta că realitatea economică, criza economică mondială nu se va accentua mai mult şi va avea implicaţii şi mai mari. Asta nu avem de unde să o ştim, aşa cum nu o ştie nimeni pe lumea asta. Deci, sub această rezervă, situaţia pe care ne-o asumăm criza politică să fie cea pe care noi o predictăm şi să nu aibă altă evoluţie", a explicat Şeitan.
Antena3.ro

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close