Antena 3 CNN Politică Sever Voinescu ar da majoritatea volatilă pe o colaborare PDL-PNL. Liberalii îi propun trecerea la PNL

Sever Voinescu ar da majoritatea volatilă pe o colaborare PDL-PNL. Liberalii îi propun trecerea la PNL

Sever Voinescu ar da majoritatea volatilă pe o colaborare PDL-PNL. Liberalii îi propun trecerea la PNL
Sursa foto: Sever Voinescu
05 Mai 2010   •   11:48

Deputatul PDL Sever Voinescu crede că guvernul ar trebui să se bazeze pe o altă majoritate parlamentară, construită cu PNL, deoarece cea actuală este prea volatilă pe fondul plecării unor parlamentari din grupul independenţilor. Într-o intervenţie la Antena3, parlamentarul democrat-liberal a evocat contextul politic şi economic actual destul de incert pentru a reitera necesitatea înfiripării unei noi colaborări guvernamentale cu PNL.
?Eu cred că în acest moment se impune o împrospătare a echipei de guvernare. Vremurile sunt extrem de grele, provocările reale, obiective sunt foarte seriuose. De asemenea şi conjunctura politică este destul de incertă. Nu este uşor să treci legi cu o majoritate atât de fragilă şi chiar volatilă. Spun volatilă pentru că în grupul independenţilor mulţi se întorc la PSD, mulţi se declară independenţi fata de grupul de independenţi? a declarat Voinescu.
El a recunoscut că se referă la crearea unei alte majorităţi guvernamentale împreună cu PNL. ?Acest guvern trebuie să fie reîmprospătat. Ar trebui să ne gândim către o nouă formulă de susţinere a acestui cabinet. Eu întotdeauna am susţinut lucrul asta (colaborarea cu PNL ? n.r.), am spus-o de când am votat în 2004 Alianţa D.A. Sunt un fan, un suporter al acestei gen de colaborare politică. Evident că nu toţi împărtăşesc acest lucru în partid, dar trebuie să se audă şi părerea mea până la urmă şi a altora? a mai afirmat parlamentarul PDL.



Liberalii se amuză deja pe spălarea rufelor PDL în public de către Sever Voinescu şi-i propun, maliţioşi, acestuia, trecerea la PNL.

?Pentru a fi credibil în critica pe care o faceţi la adresa Guvernului Boc- Udrea, vă invit să o faceţi pe faţă, din Opoziţie. Ştiu că în inima dumneavoastră sunteţi un liberal, iar locul unui liberal se află în PNL.  Aşadar, vă invit în PNL, acolo unde se află adevărata OPOZIŢIE, să criticăm în mod real acest Guvern şi să-i arătăm soluţiile liberale de ieşire din criza provocată de el însuşi? scrie deputatul liberal Diana Tuşa pe propriul blog.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: majoritate PNL guvern schimbare
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close