Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Guvern făcut la beţie. Vedeţi cele mai aberante numiri din Guvernul Boc (VIDEO)

Sinteza Zilei: Guvern făcut la beţie. Vedeţi cele mai aberante numiri din Guvernul Boc (VIDEO)

Sinteza Zilei: Guvern făcut la beţie. Vedeţi cele mai aberante numiri din Guvernul Boc (VIDEO)
18 Dec 2008   •   22:59

Mugur Ciuvică, Bogdan Teodorescu, Ion Cristoiu şi Victor Ciutacu au fost invitaţii ?Sintezei Zilei? de joi seară. Aceştia au avut o misiunea foarte grea, de a desemna cea mai aberantă numire din noul Guvern.
Printre cele mai aberante numiri din cadrul Guvernului Boc, potrivit invitaţilor, sunt următoarele:
- Monica Iacob Ridzi, noul ministru al Tineretului. ?Sinteza Zilei? a difuzat un discurs al acesteia, care a stârnit râsul invitaţilor.

-Roberta Anastase, noul preşedinte al Camerei Deputaţilor, fostă participantă la Miss Univers.

-Elena Udrea, numită Ministru al Turismului.
-Ionuţ Bazac, noul ministru al Sănătăţii şi importatorul maşinilor Ferrari în România
Bogdan Teodorescu consideră că imaginea Camerei Deputaţilor va fi schimbată cu ajutorul acestor doamne. ?Guvernul e făcut pe bune. Nici un Guvern din România n-a început cu o imagine atât de proastă. Începe cu un minus foarte mare. Nici un Guvern din România nu a fost atât de prost primit ca acesta. Aceste persoane, ciudăţenii, au fost paraşutate în Guvern.? a spus domnul Teodorescu.
În plus, acest Guvern trebuie să întâmpine cea mai mare criză din ultimii zeci de ani, fără să aibă nici măcar un finanţist, a adăugat Bogdan Teodorescu.
Ion Cristoiu: Eu nu am văzut un asemenea Guvern făcut la beţie. Am impresia că cineva era beat şi avea nişte nume pe care le-a împârţit total aiurea. Nu există nici un criteriu. Este o tochitură. Nu este tinereţe, criteriul foştilor miniştri nu a fost nici el respectat, la fel ca şi al treile criteriu, competenţa.
Este un Guvern comic pe care Traian Băsescu l-a făcut ca să vedem noi cât de rău poate să fie în România, a mai spus Ion Cristoiu.
Mugur Ciuvică: Eu aş sublinia două aberaţii numirea lui Gabriel Oprea la ministerul de Interne şi numirea lui Paleologu la Cultură. Nu putem să pune în fruntea ministerului de Interne membrul unei mafii persoanle.?.
?Sunt numiri făcute în dispreţul opiniei publice.? a concluzionat Bogdan Teodorescu.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close