Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei: Victor Ponta, despre miza războiului cu Liviu Dragnea

Sinteza zilei: Victor Ponta, despre miza războiului cu Liviu Dragnea

Sinteza zilei: Victor Ponta, despre miza războiului cu Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Victor Ponta/Facebook
14 Mar 2017   •   22:07

Victor Ponta a afirmat, într-o intervenție telefonică la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că miza războiului său cu Liviu Dragnea nu este funcția de președinte al PSD.

”Eu nu voi fi președinte nici la PSD nici la alt partid din această țară sau din lume până nu am o hotărâre definitivă și irevocabilă legată de dosarul care mi-a fost făcut ca să plec din funcția de prim-ministru”, a spus Victor Ponta.

Victor Ponta a afirmat că miza scandalului ține de o ”supraviețuire a tuturor”. Ponta afirmă că a făcut campanie anul trecut pentru PSD și ALDE și a votat Guvernul ”în speranța și în dorința că nu doar se va guverna foarte bine, dar că se vor schimba și toate lucrurile pe care eu, Liviu și Crin nu am fost în stare să le schimbăm”.

Totodată, Victor Ponta a afirmat că preferă această manieră de discuție pentru că în PSD ”nu mai are voie nimeni să vorbească”.

Despre relația cu Liviu Dragnea

”De foarte multe ori, la toate întâlnirile la care am participat a fost și Liviu Dragnea”, a spus Victor Ponta, referitor la modul în care a luat decizia numirii Laurei Codruța Kovesi în fruntea DNA.

Întrebat de Mhai Gâdea când va lua final acest război mediatic, Victor Ponta a răspuns: ”Ieri s-a terminat, când lucrurile s-au lămurit. Poate că oamenii înțelegeau greșit că suntem prieteni, că luăm toate deciziile împreună. Nu. Am decis totul împreună până în 2015. După aceea, toate deciziile sunt ale domnului Dragnea, multe sunt bune, unele sunt greșite și îmi rezerv dreptul să spun că unele sunt greșite”, a spus Victor Ponta.

 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta Sinteza Zilei
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close