Antena 3 CNN Politică Șoc în PSD! Un important lider părăsește partidul

Șoc în PSD! Un important lider părăsește partidul

PSD primește o lovitură dură, cu puțin timp înainte de alegerile locale. Dănuț Chera, primarul PSD al comunei Piatra, părăsește partidul și candidează din partea PPU (social-liberal) la localele din toamnă. În ultima perioadă, cel puțin zece edilii social-democrați au spus adio partidului.

Șoc în PSD! Un important lider părăsește partidul
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    29 Iul 2020   •   21:10

În Teleorman, liderul județean al Partidului Puterii Umaniste – social-liberal, Liviu Neagu a reușit, într-un interval de timp destul de scurt, să-și lanseze candidații pentru aproape 50 de localități din județ, iar PPU-sl are șanse uriașe să fie surpriza alegerilor locale din toamnă.

Daniel Ionașcu, președintele PPU (social-liberal): Există discuții cu oameni care vor să ni se alăture

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a reușit să atragă atenția în ultimele săptămâni prin câteva 'recrutări' de marcă, cum ar fi cele ale parlamentarilor Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Teodor Meleșcanu, Doru Căprar sau Andrei Gerea.

Daniel Ionașcu, președintele umaniștilor, afirmă că venirile acestora în partid nu se datorează unor promisiuni, ci strict politicii făcute de partid.

"Nu le promitem nimic! Noi propunem transparent obiectivele politice pe care le considerăm legitime și ne dorim ca cei care vin alături de noi să fie competenți, serioși, puternici. Pe site-ul nostru, ppusl.ro, se poate citi viziunea noastră.

Analizând contextul concret al recentelor înscrieri în PPUSL, cred că putem delimita clar două categorii. Pe de o parte, au venit la noi personalități care aveau deja un trecut umanist. Exemplul cel mai clar este al doamnei deputat Grațiela Gavrilescu, care a activat foarte mult timp în Partidul Umanist din România.

Si domnul deputat Băișanu a inceput politica la umaniști. Pe de altă parte sunt personalități de talia domnului senator Teodor Meleșcanu, care au considerat că doctrina umanistă (social-liberală) este un pas firesc, în perfect acord cu valorile pe care le-au promovat întotdeauna", a afirmat Daniel Ionașcu într-un interviu pentru EVZ.

×
Subiecte în articol: PSD Dănuț Chera Daniel Ionașcu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close