Antena 3 CNN Politică Social democraţii şi-au propus să obţină supremaţia politică în Ardeal

Social democraţii şi-au propus să obţină supremaţia politică în Ardeal

Social democraţii şi-au propus să obţină supremaţia politică în Ardeal
Sursa foto: Mircea Geoana
21 Feb 2009   •   15:14

Social-democraţii se pregătesc de o ofensivă politică puternică în din zona Transilvaniei. Liderul PSD Mircea Geoană îşi doreşte ca partidul pe care îl conduce să devină cea mai puternică formaţiune politică din Ardeal. Geoană vizează în special intelectualitatea din oraşe şi micii întreprinzători. Peste 100.000 de militanţi activi ai PSD vor lua cu asalt în această primăvară oraşe mari din Ardeal, precum Braşov, Cluj şi Timişoara.
Liderul social-democrat, Mircea Geoană spune că după ce la ultimele alegeri partidul a avut rezultate proaste, porneşte acum o adevărată ofensivă pentru a câştiga simpatia electoratului din zonă.
Geoană a anunţat şi înfiinţarea societăţii ?Şcoala Ardeleană?, cu filiale în majoritatea oraşelor importante din Transilvania. Geoană a adăugat că adevărata problemă din Ardeal nu este autonomia etnică, aşa cum speculează mulţi politicieni, printre care şi cel de la UDMR, ci gestionarea crizei economice.
Geoană spune că dacă guvernul va găsi soluţia pentru Transilvania, care este o zonă mai vulnerabilă economic în comparaţie cu alte regiuni, atunci va putea să gestioneaze criza economică din întreaga ţară.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close