Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Credeți că președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au făcut blat la alegerile prezidențiale?

SONDAJ. Credeți că președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au făcut blat la alegerile prezidențiale?

SONDAJ. Credeți că președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au făcut blat la alegerile prezidențiale?
06 Dec 2019   •   11:17
SONDAJ. Credeți că președintele Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au făcut blat la alegerile prezidențiale?
347 de voturi

Noul secretar general al PSD, Paul Stănescu, a lansat acuzații incendiare în spațiul public.

”Am rugat-o pe doamna Dăncilă două lucruri: 1 – să nu facem congres în 2019, să facem congres în ianuarie-ferbruarie 2020, şi 2 – i-am spus doamnei Dăncilă să nu candideze, acum pot să vă spun public lucrul ăsta. Am bătut palma, pot să spun aşa, adică doamna a fost de acord, şi mai continui puţin, dar o să mă şi opresc undeva, pentru că mariajul ăsta al nostru a durat foarte puţin, 7-8 zile cred că a durat.

Am fost la Cotroceni, cu privire la consultare pe votul din Diaspora în formula Dăncilă-Fifor-Stănescu-Ciolacu-Teodorovici, cred. După zece minute, domnul preşedinte a rugat-o pe doamna prim-ministru Dăncilă, în funcţie, că vrea să stea de vorbă cu dumneaei tet-a-tet câteva minute. Întâlnirea cred că a durat 20 de minute, dacă nu juma’ de oră. Ajungând la Parlament, doamna Dăncilă mi-a spus că vrea congres imediat", a declarat Paul Stănescu. 

Preşedintele Klaus Iohannis a respins, joi, informaţiile potrivit cărora ar fi convins-o pe Viorica Dăncilă să candideze la alegerile prezidenţiale, afirmând că "este ciudată această abordare".

"Mi se pare foarte ciudată această abordare. PSD a convins-o pe doamna Dăncilă să candideze şi cred că mai bine întrebaţi acolo de ce au făcut-o, că rezultatul este bine cunoscut", a declarat Klaus Iohannis, întrebat în legătură cu afirmaţiile secretarului general al PSD, Paul Stănescu, potrivit cărora şeful statului ar fi avut o discuţie cu fostul lider al PSD Viorica Dăncilă în care ar fi convins-o să candideze.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close