Antena 3 CNN Politică PNL s-a prăbușit într-un an de la 38% la 26%. Cât a crescut PSD

PNL s-a prăbușit într-un an de la 38% la 26%. Cât a crescut PSD

Jurnalistul Iosif Buble a prezentat, marți, la Punctul de întâlnire, rezultatele unui sondaj CURS care arată cum s-a modificat intenția de vot în pandemie.

PNL s-a prăbușit într-un an de la 38% la 26%. Cât a crescut PSD
de Gabriel Dano    |    09 Feb 2021   •   21:19

"Este unul dintre sondajele lunare pe care le facem noi, un an electoral, în care sunt și niște borne - alegerile și exit-poll-ul - care o să vedeți, sunt amandouă în decembrie. În rest, vedem niște linii care reprezintă niște partide. Evident, fiecare culoare, PSD, PNL, cum au plecat în ianuarie 2020.

Ne reamintim că în momentul acela PNL-ul era la guvernare, PSD părăsise guvernarea de câteva luni, era un guvern monocolor, ceilalți erau în opoziție, practic. Și de aici începe startul și se termină astăzi și vedem o anumită evoluție", a explicat Iosif Buble.

sursa: CURS

Astfel, PNL, într-un an de pandemie, din ianuarie 2020 până în ianuarie 2021, scade de la 38% la 26%, adică minus 12%, câte un procent pe lună.

Informația a fost comentată la Punctul de Întâlnire de prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

"Înseamnă pe de o parte costurile unei pandemii extrem de complicate cu măsuri care nu au fost întotdeauna populare, înseamnă de asemenea ceea ce ceea ce am atras în urmă cu aproximativ 10-11 luni și atunci s-au trezit unii să fie foarte critici că de ce-mi permit să spun că comunicarea e deficitară.

O parte dintr-o bună guvernare înseamnă măsuri corecte pentru cetățeni, înseamnă comunicare extrem de corectă si de coerentă plus curaj, foarte mult curaj. Guvernul nu a dus lipsa de curaj, nu a dus de lipsă de măsuri, dar din păcate comunicarea a fost ușor deficitară și chiar și măsurile care erau foarte bune pentru protejarea vieții cetățenilor nu au fost comunicate cel mai bine", a explicat Rareș Bogdan.

 

×
Subiecte în articol: PSD PNL sondaj curs
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close