Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Pe cine vreți președinte în 2019?

SONDAJ. Pe cine vreți președinte în 2019?

SONDAJ. Pe cine vreți președinte în 2019?
Sursa foto: sursa foto: Agerpres
02 Sep 2019   •   21:48

Răzvan Dumitrescu a lansat, luni, în ediția specială a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", un sondaj de opinie legat de numele viitorului președinte al României.

"Avem un adevărat talmeș-balmeș, acum , înainte de alegerile prezidențiale! Niciodată haosul nu a arătat mai bine! O fi intâmplător acest lucru? ALDE iese de la guvernare cu numele, dar nu cu toți miniștrii!

Călin Popescu Tăriceanu pleacă din funcția de președinte al Senatului, dar e pe cale să ocupe postul Teodor Meleșcanu, de la ALDE, luând pe nepregatite conducerea partidului! Klaus Iohannis lasă guvernul în provizorat de provizorat.

Taberele din PNL se ceartă pe tema moțiunii de cenzură. Unii vor, alții nu vor, asta deși Opoziția susține sus și tare că guvernul trebuie să plece! Dar USR ba nu vrea ba vrea la guvernare!

Pentru liniștea cui trebuie, STS se va ocupa și de alegerile prezidețiale, prin decizia guvernului și asta deși comisia parlamentară de anchetă a constat că softul folosit de ei la europarlamentare era ilegal!

Pe pagina de Facebook "Subiectiv, cu Răzvan Dumitrescu" v-am adresat o întrebare la care vă invit să răspundeti: Pe cine vreți președinte în 2019?", a spus Răzvan Dumitrescu.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Klaus Iohannis
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close