Antena 3 CNN Politică SONDAJ. Sunteți mulțumiți de europarlamentarii români?

SONDAJ. Sunteți mulțumiți de europarlamentarii români?

SONDAJ. Sunteți mulțumiți de europarlamentarii români?
17 Mai 2019   •   21:04

UPDATE

Răzvan Dumitrescu a lansat, vineri, la "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv față în față" următoarea întrebare: Sunteți mulțumiți de europarlamentarii români?

Telespectatorii Antena 3 au votat astfel: 23,7% au răspuns DA și 76,3% au răspuns NU.

-----------------------------

Cei doi invitați ai emisiunii au spus care partid are cea mai bună listă de candidați la europarlamentare:

"Echipa PSD este o echipă de oameni care își iubesc țara. Vreau să mergem în Parlamentul European, pentru că vrem ca România să fie auzită acolo, mergem în Parlamentul European pentru că vrem ca România să stea la masa deciziilor împreună cu celelalte state membre și nu în anti-cameră.

Vrem ca România să fie respectată în UE, vrem ca românii să se bucure de aceleași drepturi ca toți cetățenii europeni, spunem "nu" categoric dublului standard, trimitem în Parlamentul European o echipă de oameni care nu vor face jocurile unora sau altora și care așa cum au demonstrat ca și până acum interesele românilor și ale României", a spus Rovana Plumb, eurocandidată PSD la alegerile europarlamentare.

"Echipa PNL este o echipă de profesioniști. Știm ce vom face în Parlamentul European, pentru că avem un program și arătăm și românilor ce vrem să facem acolo prin acest program politic. Suntem singurul partid care are un asemenea program. Suntem o echipă formată din oameni care au experiență în Parlamentul European și cred că adunată activitatea celor care sunt acum europarlamentari și sunt acum pe listă face de 3-4 ori toată activitatea celorlalți deputați - vorbesc la număr de dosare și la cele legislative. Sumtem persoane care știm fiecare ceva, adică avem o expertiză într-un domeniu, pentru că e important în Parlamentul European să ai persoane din domenii diferite ca să poți să acoperi toate domeniile", a spus la rândul său europarlamentarul Marian-Jean Marinescu.

Rovana Plumb și Marian-Jean Marinescu au răspuns întrebărilor celor din publicul emisiunii Subiectiv față în față:

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close