Antena 3 CNN Politică Speculaţiile privind un guvern PNL-PSD, negate de politicieni

Speculaţiile privind un guvern PNL-PSD, negate de politicieni

Speculaţiile privind un guvern PNL-PSD, negate de politicieni
21 Noi 2007   •   14:33

Informaţiile privind o posibilă configurare, după 25 noiembrie, a unui Guvern format din PNL-PSD-PC-UDMR, apărute miercuri în presa centrală sunt infirmate de reprezentanţii partidelor politice. Premierul Tăriceanu a refuzat să comenteze, miercuri, orice ipoteză privind o posibilă remaniere a Guvernului, după alegerile europarlamentare. ?Eu nu sunt comentator sau analist politic şi nu stau să comentez toate afirmaţiile făcute de un ziar sau două ziare cotroceniste?, a afirmat, categoric, premierul Tăriceanu.

Vicepreşedintele PNL Crin Antonescu consideră că speculaţiile privind formarea unui nou guvern după euroalegeri sunt o diversiune planificată de şeful statului. ?Este o noua diversiune a lui Băsescu şi măscăricii lui, repetă chestiunea asta de un an şi jumătate, nu am format niciun Guvern cu PSD, singurii care au pus la cale guvernarea sunt PSD şi PD sub oblăduirea lui Blaga?, a afirmat Antonescu.

Şi social democraţii infirmă zvonurile privind formarea unui nou guvern, dar sunt convinşi că dacă rezultatele la alegerile pentru parlamentul European le vor fi favorabile, atunci vor fi curtaţi de toate partidele în eventualitatea formării unui nou Guvern.

Liderul UDMR, Marko Bella spune că actualul Guvern nu are în prezent susţinere majoritară în parlament, fapt ce va duce inevitabil la formarea unui nou guvern.

Deşi nu confirmă informaţiile apărute în presă, conservatorii sunt de părere că este normal să se caute o formulă guvernamentală viabilă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close