Antena 3 CNN Politică Stelian Ion: Dăncilă cumpără miniștri la bucată

Stelian Ion: Dăncilă cumpără miniștri la bucată

Stelian Ion: Dăncilă cumpără miniștri la bucată
Sursa foto: Foto: Stelian Ion/ Facebook
11 Sep 2019   •   17:33

Deputatul USR Stelian Ion a făcut declarații după ce premierul Dăncilă a decis nominalizarea unor reprezentanţi ai ALDE pentru cele trei portofolii rămase vacante în urma retragerii acestei formaţiuni de la guvernare în luna august. 

”În Parlamentul României nu se mai lucreză deloc. În Parlamentul României Comisia Juridică nu a mai fost convocată de două săptămâni. Aveam pe masă legea Recursului Compensatoriu, aveam alte proiecte foarte importante. În Parlamentul României, azi parlamentarii PSD, din păcate ajutați și de cei din PRO România și ALDE au votat pentru menținerea în funcție a unui coleg care are o condamnare penală și își exercită fără drept acest mandat, oferind un vot puterii actuale.

Iată că se fac tot felul de înțelegeri de culise, prin spatele ușilor, prin colțurile Parlamentului, este clar că e o mare criză politică și morală la nivelul politicienilor aceștia din Guvern. Noi solicităm foarte clar lui Klaus Iohannis să nu dea curs acestei propuneri. Conflictul trebuie tranșat și să vedem care e rezolvarea.

USR a depus deja toate semnăturile pentr moțiunea de cenzură, la fel și PNL, UDMR a zis că se alătură. Am îndoieli la ALDE, nu ne putem pune baza în acest partid.”, a spus Stelian Ion.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close