Antena 3 Politică Steluța Cătăniciu pleacă din ALDE! La ce partid s-a înscris

Steluța Cătăniciu pleacă din ALDE! La ce partid s-a înscris

de Denisa Nedelcu    |    29 Iun 2020   •   13:38
Steluța Cătăniciu pleacă din ALDE! La ce partid s-a înscris
Sursa foto: Hepta

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și va conduce filiala municipiului București a partidului. Până acum, Cătăniciu a fost membru al ALDE, partid condus de Călin Popescu Tăriceanu, fost premier al României.

Astfel, Steluța Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al șaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleșcanu.

Deputatul clujean este o personalitate care niciodată nu abdică de la principiile sale, se arată în comunicatul remis presei. Elocvent în acest sens este un episod din 2015, când a demisionat din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în semn de protest, după ce a fost validată propunerea Cristinei Guseth pentru Ministerul Justiției, care la audierile din comisiile parlamentare s-a prezentat complet nepregătită.

"Alături de colegii mei umaniști, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuție semnificativă, prin inițiative legislative și proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toți românii", a declarat Steluța Cătăniciu.

Născută în 1963, Steluța Cătăniciu este deputat român, ales în 2012 din partea Partidului Național Liberal. În timpului mandatului, a trecut la grupul parlamentar Liberal Conservator (PC-PLR), iar în 2016 a fost realeasă deputat din partea ALDE. Acum, ea s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close