Antena 3 CNN Politică Stolojan: PNL va trece peste orgoliile unor lideri după decizia CC

Stolojan: PNL va trece peste orgoliile unor lideri după decizia CC

Stolojan: PNL va trece peste orgoliile unor lideri după decizia CC
Sursa foto: theodor stolojan
10 Dec 2009   •   05:22

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, pentru Mediafax, că decizia Consiliului Naţional Executiv al PNL privind refuzul de a intra într-un guvern cu PDL reprezintă orgoliile unor lideri din partid, peste care vor trece după decizia Curţii Constituţionale.
Stolojan a precizat că, în cazul refuzului categoric al liberalilor, este posibil ca PDL să aibă discuţii doar cu o parte a reprezentanţilor acestui partid, care îşi doresc o majoritate de dreapta.

"Sigur că da, de ce nu", a răspuns Theodor Stolojan, întrebat dacă PDL s-ar putea îndrepta spre unii liberali, în cazul refuzului oficial al PNL de constituire a unei majorităţi în vederea formării Guvernului.

"Curtea Constituţională va respinge, în mod sigur, încercările acestea fără temei de a anula alegerile şi mai stăm de vorbă. Să aşteptăm anunţul Curţii şi vom vedea ce se întâmplă după", a spus Stolojan.

Întrebat dacă apreciază că liberalii vor reveni asupra deciziei în urma anunţului Curţii Constituţionale, Stolojan a răspuns: "Da, vor scăpa şi ei de imobilismul acesta pe care îl au acum. E o chestie de orgolii ale unor lideri de la PNL, vor trece peste ele. Nu au nicio problemă, din moment ce au putut să facă o alinţă cu PSD-ul, nu văd ce îi deranjează să facă şi cu PDL-ul".

Stolojan a mai arătat că decizia PNL ar putea fi influenţată şi de atitudinea UDMR.

"Vor vedea că UDMR-ul este dispus să meargă la guvernare, lucrurile se schimbă", a spus el.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close