Antena 3 CNN Politică Subiectiv: Ludovic Orban, explicații despre anii petrecuți la Moscova de un important lider PNL

Subiectiv: Ludovic Orban, explicații despre anii petrecuți la Moscova de un important lider PNL

Subiectiv: Ludovic Orban, explicații despre anii petrecuți la Moscova de un important lider PNL
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
02 Iul 2017   •   20:25

Președintele PNL Ludovic Orban a fost pus în situația de a comenta legăturile liderului liberal Raluca Turcan cu Rusia, după ce acesta a reclamat în spațiul public că PSD înclină ”tot mai mult către Rusia”, unul din indicii fiind nominalizarea lui Ţuţuianu la Apărare, în condiţiile în care acesta a fost avocat al companiei Mechel.

Într-un interviu pentru adevărul, preşedintele Ludovic Orban a declarat: „M-aş referi şi la Ţuţuianu, care a fost avocatul ruşilor de la Mechel, care au cumpărat combinatul de la Târgovişte şi l-au falimentat. De acolo, au luat o instalaţie extrem de importantă din punct de vedere strategic şi au dus-o în Rusia. Asta-mi ridică numeroase semne de întrebare şi-mi relevă că au pus nişte oameni extremi de ciudaţi, care trebuie urmăriţi cu foarte multă atenţie”.

La emisiunea Subiectiv, de la Antena 3, Răzvan Dumitrescu a ținut însă să îi reamintească lui Orban că și în PNL există oameni care au avut, la un moment dat, legături strânse cu Rusia, dând exemplul Ralucăi Turcan.

”Pe cale de consecință, ar putea să existe semne de întrebare că și doamna Turcan a rămas cu o relație cu rușii?” a fost întrebarea lui Răzvan Dumitrescu.

Președintele PNL a încercat să arate că Raluca Turcan este în viața publică din România de 18 ani, iar ”acțiunile domniei sale nu au lăsat niciun fel de îndoială asupra poziționării sale”.

”Doamna Turcan și-a trecut în CV, iar asta înseamnă că nu are ce să ascundă”, a mai spus Ludovic Orban.

 


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close