Antena 3 Politică Subiectiv: Niculae Bădălău, noi informații despre scandalul cu Anton Marin: „E și vina mea, trebuia să mă duc la 100 de metri distanță de el”

Subiectiv: Niculae Bădălău, noi informații despre scandalul cu Anton Marin: „E și vina mea, trebuia să mă duc la 100 de metri distanță de el”

17 Sep 2017   •   20:21
Subiectiv: Niculae Bădălău, noi informații despre scandalul cu Anton Marin: „E și vina mea, trebuia să mă duc la 100 de metri distanță de el”

Niculae Bădălău a venit cu noi informații despre scandalul cu Anton Marin de la nuntă. Numărul doi în PSD a declarat în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 că singura sa vină este că s-a lăsat provocat.

„Eu am rămas mirat când am văzut știrile dimineață. Pur și simplu nu a fost decât un schimb de replici. Dezavuez violența și violența verbală. Am văzut și declarația lui Goțiu că eu l-am amenințat. Dacă PNL are strategia că PSD nu știu ce face, nu suntem violenți. Cred că aseară nu a vrut decât o provocare. E și vina mea, trebuia să mă duc la 100 de metri distanță de el. Poate nu trebuia să mă duc la nuntă, unde fiul meu era naș. (...) L-am văzut pe domnul Anton la Realitatea, spunea că a fost la IML, mă gândeam că e vânăt. Nu avea nici măcar o zgârietură. Așa nu va câștiga electorat”, a declarat Bădălău la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Niculae Badalau

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close