Antena 3 CNN Politică Surpriză totală în ALDE. Unul dintre liderii partidului lui Tăriceanu anunță că va vota cu Iohannis

Surpriză totală în ALDE. Unul dintre liderii partidului lui Tăriceanu anunță că va vota cu Iohannis

Surpriză totală în ALDE. Unul dintre liderii partidului lui Tăriceanu anunță că va vota cu Iohannis
22 Noi 2019   •   15:09

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Surpriză în ALDE, formațiunea care l-a susținut pe Mircea Diaconu în primul tur al alegerilor prezidențiale. Deși președintele Călin Popescu Tăriceanu că niciunul dintre cei doi finaliști nu are o ofertă convingătoare și că se mai gândește dacă merge la vot, un lider local al formațiunii își îndeamnă colegii de partid să meargă pe mâna unui candidat. 

”Până joi am vrut să îi votez pe amândoi, dar seara o știre mi-a schimbat părerea”, este afirmația liderului ALDE Alba, Ioan Lazăr, referitoare la votul de duminică, pentru alegerea președintelui, scrie alba24.ro.

Lazăr a spus că motivul principal pentru care s-a răzgândit și nu va anula buletinul de vot este că a aflat că Dan Motreanu conduce campania electorală a lui Klaus Iohannis.

Din acest motiv, și deoarece îl consideră pe Motreanu un liberal adevărat, șeful ALDE Alba va vota cu Klaus Iohannis și îi îndeamnă pe cei care l-au susținut pe Mircea Diaconu să facă același lucru. 

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close